Foto Condoom.nl – Jouw eigen condoom je (pas)foto full colour geprint

Wat je moet weten

Home / Wat je moet weten

 

1. Kwaliteit van het condoom

Condooms in Europa moeten voldoen aan de CE. Je kunt CE condooms herkennen aan het CE logo met nummer op de condoom folie. Wanneer condooms voldoen aan de CE betekent dit dat ze tijdens en na het produceren uitgebreid zijn getest volgens de ISO4074 standaard*. Zo zijn alle Condommessage condooms 3x getest voor jouw veiligheid. Condooms moeten prettig zitten. Daarom hebben onze condooms een goede pasvorm, die makkelijker afrolt en prettig zit.

 

2. Kwaliteit van de afbeelding

De folie wordt bedrukt in CMYK en kan een beetje afwijken van het origineel. Sowieso zit er vaak verschil tussen wat je ziet op je scherm en het echt.  De kwaliteit van jouw druk heeft heel veel te maken met het kwaliteit van de afbeelding die je naar ons stuurt.

 

3. Gebruik van afbeeldingen/logo’s/teksten

Zorg ervoor dat je de rechthebbende bent van de afbeelding/logo/tekst dat je doorstuurt en toestemming hebt om dit te gebruiken. Je mag bijvoorbeeld niet zonder uitdrukkelijke/schriftelijke toestemming logo’s/beelden van bestaande merken  voor jouw afbeelding gebruiken. Ook ongevraagd je klasgenoten, exen enzovoort mag niet!

 

4. Gebruik van de condooms

Lees voor gebruik altijd de bijgeleverde bijsluiter. De bijsluiter is ook online te bekijken.

 

5. Ruilen en terugbrengen

Omdat het een speciaal voor jou gemaakt product betreft, kun je dit product niet ruilen of teruggeven. Behalve in het geval wanneer wij aantoonbaar en overduidelijk er zelf een puinhoop van hebben gemaakt.

 

Voor meer informatie kijk naar de algemene voorwaarden. Lees meer over bestellen, prijzen en betalen, bezorgen, annuleren & retourneren bij klantenservice.

 

*De kwaliteit van onze condooms is verzekerd door middel van ons kwaliteitsmanagementsysteem ISO 13485 en ISO 9001. Al onze condooms zijn conform ISO 4074 (Natural latex condooms) en CE-gecertificeerd en gemarkeerd. Fotocondoom is deel van Condom Message. Zie Condom Message voor meer info.

 

Let op! Als ISO gecertificeerde producent van condooms hebben wij de mogelijkheid tot het bedrukken van condoom folies. Helaas zien wij bedrijven die soortgelijke producten aanbieden, zonder enige certificering of controle. Dit is wettelijk gezien niet toegestaan. Het bedrukken van condooms is een delicate aangelegenheid en wij raden daarom iedereen aan de aanbieder te controleren op de benodigde certificaten. Het proces van condoom folie bedrukking moet heel zorgvuldig gebeuren en daarom worden wij ook streng gecontroleerd.

Show Buttons
Hide Buttons